Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph, zorgt voor bedrijfssignalisatie & belettering op maat en beschikt over tal van referenties in Veurne Diksmuide Houthulst Staden Moorslede Wervik Zonnebeke Langemark Poelkapelle Ieper Heuvelland Mesen Poperinge Vleteren Lo-Reninge Alveringem

Unigraph

Signalisatie op maat: raambelettering, vinylbelettering, zandstraalfolie

Als maatwerkbedrijf in graveer-en freeswerk specialiseert Unigraph zich in al uw visuele communicatie en duurzame signalisatie. U vindt in de regio Westhoek al heel wat gebouwen met vinylbelettering of zandstraalfolie van dit beletteringsbedrijf en geen twee zijn hetzelfde. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Unigraph zorgt voor beletteringswerk van A tot Z, van ontwerp tot uitvoering.

Bij de realisatie van uw beletteringsopdracht houden ze alle touwtjes in eigen handen, dit dankzij een goed uitgebouwd machinepark, eigen creatief talent en jaren praktische ervaring op het terrein. Teksten en foto’s worden in het eigen atelier gegraveerd, bedrukt en uitgesneden. U kan gebruikmaken van hun plaatsingsdienst, of ze versturen belettering op maat om zelf aan te brengen.

Vinylbelettering voor uw bestelwagen, een wegwijzer, of de all-round binnen- en buitensignalisatie van uw bedrijf kunnen allemaal voor u geproduceerd worden. Welk beletteringssysteem u ook kiest: aanpasbare raam of voertuigbelettering voor promoties, lange termijn vinyl of stevig verankerde gevelletters, Unigraph zorgt voor heldere, esthetisch wel uitgekozen letters die blijven plakken. De boodschap blijft gegarandeerd hangen.

Unigraph

Naams- en merkbekendheid garanderen met autoreclame.

New Unigraph zet met hoogwaardige voertuigbestickering en bedrijfsreclame uw wagenpark in de kijker. Uw mobiel reclamebord wordt door autostickers een blikvanger van kaliber, voorzien van logo, productfoto, slogan of contactgegevens. Zorg voor belettering van uw bestelwagen en het wordt een rit die oplevert. New Unigraph verzorgt belettering van private voertuigen of firmawagens op maat, voor mini of vrachtwagen. De productie in eigen beheer produceert maatwerk van formaat. Afhankelijk van uw budget kan er gewerkt worden met relatief eenvoudige voertuigbelettering, getinte raamfolie met uitgesneden logo of carwrapping; de complete bekleding van uw wagen.
Unigraph

In feite kan elk glad oppervlak van belettering voorzien worden. Ook voor de particuliere woning of een appartement bezorgt Unigraph signalisatie en belettering op maat. Langs binnen als vanbuiten kunt u belettering laten aanbrengen op uw ruiten, portiek of glaswand.

UV-bestendige raamfolie als zonnewering vormt een uitstekende keuze voor een stijlvol resultaat en een snelle, makkelijke montage. Unigraph biedt raamfolies en gevelborden in uiteenlopende formaten, van zelfklevend vinyl, een gemakkelijk verwijderbare kleeffolie; tot ets-glasfolie met een zandstraal look. 

Zandstraalfolie biedt dezelfde privacy en moderne uitstraling als gezandstraald glas. Mag het wat kleurrijker, dan kan one-way-vision folie de uitkomst bieden. Een full-colour afdruk van buitenaf, een venster met doorkijk voor uw medewerkers en gasten. Unigraph zorgt voor stijlvolle belettering en folies met indrukwekkende kleefkracht.