Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph beschikt over jarenlange ervaring met uitfrezen van logo's signalisatie in alle vormen reclameborden frontpanelen huisnummers naamborden aankondigingskaartje RVS gevelletters aluminium gevelletters keukengerei

Unigraph

Unigraph blinkt uit in freeswerk op maat.

Unigraph is naast industrieel graveur ook de nummer 1 in 2D freeswerk. Ze kunnen alle vormen uitsnijden of uitfrezen. Ze bezitten alle machines en beheersen de technische kennis om uw freeswerk tot in de perfectie uit te voeren en meer.

Wordt het freesstuk zwevend opgehangen, zal het gefreesde object belicht worden of van binnenuit verlicht? Dankzij de jarenlange ervaring anticipeert Unigraph. Zo wordt er voor de afwerking boorgaten, een lijmlaag of schuin randje voorzien waar nodig. Hun experten in AutoCad helpen u graag uw ruw idee, tekening of foto op punt te zetten, zodat de machines uiterst precies uw droombeeld uitfrezen.

Unigraph

Uitfreeswerk voor kleine en grote opdrachten.

De freesmachines snijden, zoals graveermachines, computergestuurd en dus uiterst precies. CNC freesmachines zet Unigraph in voor het industrieel graveren en uitfrezen van 2D ontwerpen. De machines van Unigraph kunnen al uw opdrachten aan. Ook opdrachten van groter formaat, zoals reclameborden of gevelpanelen frezen zij op model. Dankzij het één voor één uitsnijden van gevelletters kan u het zelfs nog groter zien. Doosletters en reliëfletters ontwerpt, freest en monteert Unigraph met gemak.

Unigraph

Als expert van graveer- en freeswerk kent Unigraph goede ervaring met kunststoffen uitfrezen zoals het uitfrezen van acrylaat, uitfrezen van polystyreen of uitfrezen van carbon. Ook om metalen zoals ijzer, roest vrij staal, koper en messing te snijden is uitfrezen vaak de geschikte techniek. Qua uitstraling charmeert frezen van hout en het frezen van kurk of rubber.

Bovendien weten ze bij Unigraph moeiteloos de materialen en technieken (lasersnijden hoort ook tot hun expertise) te combineren zodat het afgewerkte freesstuk helemaal overeenkomt met uw verwachtingen. Zo lijmen ze uitgefreesde aluminium letters op uitgesneden plexiglas. Als het moet, wordt er nog een kleurtje tussenin geplakt.

Unigraph

Voor particulieren en bedrijven.

Freesmachines werken precies en kunnen makkelijk geautomatiseerd worden. Dat maakt uitfrezen nog altijd één van de betaalbaarste technieken om harde, duurzame materialen te snijden. Dat is handig en voordelig voor B2B opdrachten zoals frontpanelen en typeplaatjes in serie, of bedrijfssignalisatie en bewegwijzering op maat van bestaande ophangsystemen.

Ook voor private opdrachten met decoratieve letters kiest u voor uitfrezen, zoals voor het uitfrezen van huisnummers of het uitfrezen van naamborden. Voor het maken van gepersonaliseerde tafelversiering voor trouw- of communiefeest of geboortegeschenken biedt uitfrezen verrassend haalbare resultaten voor de meest out of the box ideeën.

Een persoonlijke aanpak staat bij Unigraph voorop. Dankzij hun flexibele machineopstelling schakelen ze snel, voor maatfreeswerk op elke maat en naar ieders wens.