Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph zorgt voor inspiratie en realisatie van gevelframes met zeil canvassen roll up banners vlaggen beursmateriaal spandoeken spankader met zeil oprolsystemen voor beurzen textieldoeken  meer dan 25m² reclamepanelen raamdecoratie

Unigraph

Pak uit, val op en beken kleur met full color.

Dankzij het uitgebreide machinepark en jarenlange ervaring kunt u met Unigraph echt alle kanten op.

Permanente bedrijfssignalisatie nodigt uit en wijst de weg. Lichtgewicht roll-up banners en ander beursstand materiaal spreekt onmiddellijk aan. Uw product afgedrukt op een huizenhoog spandoek? Of wat dacht u van een gevelframe met zeil of klassiek reclamepaneel? Ook voor afdrukken op textieldoeken van meer dan 25m² kunt u bij hen terecht.

In de Westhoek, zo’n 25 km rond Poperinge kunt u een beroep doen op hun ervaren plaatsingsdienst, voor de montage van canvassen of reclameborden met een naadloze afwerking. In full colour krijgt uw boodschap extra aandacht. Unigraph maakt dat voor u waar.

Unigraph

Stickers in alle vormen:

Unigraph

Sublimatie voor slijtvaste full color prints.

Op zoek naar een mooie kras- en slijtvaste kleurenafdruk, die ook nog eens waterbestendig is? Door sublimeren bedrukt Unigraph uw favoriete foto of eigen ontwerp, full colour en haarscherp. Sublimeren zet een vaste stof onmiddellijk om naar gas. Met hittegevoelig inkten op een polyester coating bakt de sublimatietechniek de afdruk in de toplaag. Het resultaat: heldere kleuren, duurzaam afgedrukt aan een scherpe prijs.

Unigraph kan uiteenlopende lichtgekleurde voorwerpen en stoffen sublimeren, bijvoorbeeld koffiemokken, sleutelhangers, textiel, vlaggen, mouse pads en USB sticks! Vraag een offerte aan.