Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph is de absolute referentie voor het graveren van frontpanelen elektrische borden logo's signalisatie coderingsplaatjes panelen frames bedrijfsborden bedrijfspanelen pictogrammen noodstopplaatjes veiligheidsvoorschriften uithangborden gevelborden naamborden naamplaten gevelplaten identificatieplaten pictogrammen gevelletters huisnummers belborden brievenbussen inhuldigingsplaten begrafenisplaatjes gedenkplaten aandenkens leder motorchassis

Unigraph

Expert visuele communicatie die focust op graveerwerk.

Unigraph combineert de precisie van een geavanceerd machinepark met oprechte passie voor het vak. U zult bij Unigraph jarenlange ervaring vertaald zien in het begrijpend uitvoeren van uw graveerwerk. Hoe groot of klein, ingewikkeld of fijn gedetailleerd het graveerwerk ook is, veel is mogelijk.

Een persoonlijke aanpak staat steeds voorop. Industrieel graveerwerk op maat is hun kernactiviteit. New Unigraph onderscheidt zich als maatwerkbedrijf door het aanwezig grafisch talent en het hart van een ambachtsman.

Unigraph

Freesgraveren & industrieel graveren.

Graveren is een eeuwenoude techniek om met sterke punt een diepe, onuitwisbare markering te griffen in een duurzaam materiaal.

Klassiek graveren en freesgraveren maakt gebruik van lijntekeningen of puntenrasters om cijfers, letters, symbolen en figuren in te kerven. De diamantnaald of frees neemt materiaal van de toplaag af, waardoor een groef ontstaat. De gegraveerde groef kan met een lak ingegoten worden en zo uw boodschap kleur geven. Door het gebruik van handgereedschap kan New Unigraph ook grote of zware objecten of moeilijk te bereiken plaatsen van een inscriptie voorzien.

Industrieel graveerwerk maakt gebruik van computergestuurde graveermachines om de productie op snelheid te brengen en de graveerkosten te drukken.

Unigraph
Afhankelijk van de uitstraling of het gebruik van het gegraveerde object, kunt u diverse materialen laten graveren. Freesgraveren wordt het meest toegepast bij het graveren van metaal en kunststof. Unigraph graveert ook uw boodschap in glas en hout. Neemt u gerust contact op met hen om samen het geschikte materiaal en graveer techniek uit te kiezen.
Unigraph

Professionele leverancier van graveerwerk die rekening houdt met uw eisen en wensen.

Met kennis van IT en flexibele machine opstelling kan er snel geschakeld worden. Zo bieden ze uw panelen en plaatjes ook in kleine oplage aan een interessante prijs.

Ze hebben ruime ervaring met het fabriceren van technische panelen en aanleveren van signalering, in alle talen. Zij beschikken over diverse alfabetten zoals Japans, Chinees, Russisch (Cyrillisch), Hebreeuws, …

Niet alleen voor B2B opdrachten, ook voor unieke stuks en particuliere opdrachten kunt u bij hen terecht. Dit van ontwerp tot installatie.

Unigraph graveert in alle kleuren, maten en gewichten en ook voor de afwerking hebt u de keuze; een afwerking met kleeflaag, boorgaatjes of schuine kanten. U kunt het zo gek niet bedenken, of Unigraph graveert het voor u.