Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph, uw top-notch partner voor het lasergraveren van frontpanelen elektrische borden gevelborden naambordjes naamplaten gevelplaten inhuldigingsplaten identificatieplaten pictogrammen gevelletters huisnummers logo's signalisatie letters panels frames bedrijfsborden bedrijfspanelen gedenkplaten afdekplaatjes glaskunst schakelmateriaal presentatiemateriaal tagplaten typeplaten frontpanelen synoptieken waarschuwingsborden bedieningspanelen schakelaars instructiepanelen CE-platen

Unigraph

Unigraph thinks outside the box.

Binnen uw expliciete verwachtingen, binnen de beperkingen van het uiteindelijke gebruik en binnen uw vooropgesteld budget zal Unigraph u verbazen met excellent lasergraveerwerk. Uitgebreide kennis van softwarepakketten en ervaring met materialen en machines, zorgen voor een groot aanbod maatwerk.

Door de jaren heen bouwden ze een machinepark van hoog niveau uit, waarmee ze ook grote formaten of delicate objecten kunnen lasergraveren. Voeg er de persoonlijke aanpak en hands-on ervaring met ontwerp, levering én installatie van visuele communicatie en signalisatie aan toe en u weet dat u goed zit.

Er worden binnen de veiligheidsvoorschriften en normen van uw bedrijfstak oplossingen voorgesteld die inspireren. U ontvangt steeds hoogwaardige lasergravures die een onuitwisbare indruk nalaten.

Unigraph

Een onuitwisbare boodschap.

Het lasergraveren is gebaseerd op klassiek graveren omdat het een duurzame, onuitwisbare markering aanbrengt. De lasergraveermachine heeft verschillende instellingen zodat ook fotogravures in 256 tinten grijs haalbaar werden.

U bepaalt de karakteristiek van de gravure, de mogelijkheden zijn talrijk.

Unigraph

Lasergraveren biedt tal van mogelijkheden:

Unigraph

Zo veel mogelijkheden er zijn om de lichtstraal in te stellen, zo veel laser graveerbare materialen zijn er om uit te kiezen. Waar freesgraveren zich beperkt tot metaal, kunststof, glas, hout en steen mogen we er met lasergraveren acrylaat, laminaat, papier en karton aan toevoegen. Waar er een sterke beperking was door de dikte, de sterkte en de afmetingen van de drager, laseren we inmiddels bijna alle materialen, maten en gewichten.

Moet uw gegraveerde object een zekere mechanische of chemische reactie weerstaan? Werkt u met hoge temperaturen? Speelt er corrosie? Blootstelling aan zeewater of zouten? Zoekt u labels, signalisatie of een gedenkplaatje dat altijd even mooi blijft, ook buiten, onder ultra violet stralen, in weer en wind? Unigraph vindt het voor u.

Unigraph

Industrieel lasergraveren op maat.

Lasergraveren biedt niet alleen mogelijkheden naar materiaalkeuze. In plaats van krassen, markeert de lasergraveermachine door het oppervlak te smelten en materie te verdampen. Vlakken worden mooi ingekleurd. Foto’s kunnen duurzamer dan ooit afgedrukt worden.

Industrieel lasergraveren werd gebruiksvriendelijk ontwikkeld met oog op een vlotte communicatie tussen machines en computers, tussen klant en leverancier. U levert eenvoudig uw digitaal bestand aan of de computer genereert zelf op- of aflopende serienummers en BAR-codes.

Heeft u nog geen duidelijk beeld hoe uw lasergegraveerd naamplaatje of gevelbord op maat eruit moet zien? Unigraph is esthetisch sterk in al uw grafisch werk.