Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph heeft een uitgebreide expertise in het markeren van frontpanelen elektrische borden gevelborden naambordjes naamplaten gevelplaten inhuldigingsplaten identificatieplaten pictogrammen gevelletters huisnummers logo's signalisatie letters panels frames bedrijfsborden bedrijfspanelen gedenkplaten afdekplaatjes glaskunst schakelmateriaal presentatiemateriaal tagplaten typeplaten frontpanelen synoptieken waarschuwingsborden bedieningspanelen schakelaars instructiepanelen CE-platen

Unigraph

Lasermarkering zonder groef.

Bij lasermarkeren staat de laser zo ingesteld dat er niet wordt gekerfd. De lasermarkeerder zorgt voor een blijvende verkleuring van het materiaal. Bij lasermarkering ontstaat er geen groef. Dat kan handig zijn, als we het oppervlak glad en krasvrij willen houden.

Heeft u nadrukkelijke verlangens, technische vraagstukken of HACCP-veiligheid beperkingen om mee rekening te houden tijdens het graveren? Unigraph denkt graag met u mee en heeft alle oplossingen in huis.

Unigraph

Laser markeren en je behoudt het totaalplaatje.

De fijne lasermarkeerstraal kent een haarfijn detail en graveert moeiteloos en razendsnel. Voor industrie is het nauwkeurig lasermarkeren van een frontpaneel, het lasermarkeren van elektrische borden of het aanbrengen van serienummers, QR-of datamatrixcodes met deze techniek zeer efficiënt.

Lasermarkeren maakt industriële gravures in een handomdraai. Het lasermarkeren van identificatieplaten, pictogrammen en bedrijfssignalisatie kent zo goed als geen beperkingen meer.

Unigraph

Markeren biedt tal van mogelijkheden:

Unigraph

Omdat er bij lasermarkeren geen instelkosten zijn, er geen inkt of dure voorbereidende handelingen nodig zijn en de machine amper verslijt, zijn de productiekosten per lasermarkering voor unieke stuks of kleine oplages even laag als bij serie graveerwerk.

U kunt uw logo of eigen naam makkelijk laten lasermarkeren op alle duurzame materialen, zoals glas, hout, metaal of kunststof. En dankzij de preciezie van de lasermarkeer apparatuur mogen we daar ook laser markeren op textiel, fleece, vilt, papier, kurk en karton aan toevoegen. Ook flinterdun ijzer, roest vrij staal of aluminium laat zich met laser markeren makkelijk bewerken. U kunt laten laser markeren op composieten zoals plexiglas, messing of koper. Of u kunt zelf een combinatie van materialen en technieken uitkiezen.

Unigraph

Personalisatiemarkeren.

Omdat lasermarkeren zo gedetailleerd te werk gaat en geen ongewenste kleurverschillen nalaat, kent lasermarkeren ook veel decoratieve toepassingen. Zoals het personalisatiemarkeren van naamplaatjes en gevelborden, het lasermarkeren van huisnummers en logo’s of het lasermarkeren van reclameborden en gevelpanelen. Markeren op maat kan in zowat elk lettertype en in elke stijl.

Lasermarkeren zorgt voor de onuitwisbare indruk die u voor ogen had.