Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph, de specialist in snijwerken op maat en uitsnijden van logo's signalisatie in alle vormen reclameborden frontpanelen huisnummers naamborden aankondigingskaartje RVS gevelletters aluminium gevelletters keukengerei

Unigraph

Jarenlange ervaring met snijwerken.

Het ruime machinepark van Unigraph, maatwerkbedrijf in graveer- & freeswerk, beschikt naast de CNC graveer- en freesmachines ook over de nieuwste lasers. Neem contact op voor ontwerp en/of totstandkoming van uw snijwerk. De ervaren experts van Unigraph leggen u graag de verschillen tussen de snijtechnieken uit en adviseren u optimale oplossingen voor uw werkstuk.

Een persoonlijke aanpak staat bij hen voorop. Zij verzorgen uw graveer- en uitsnijwerk in alle vormen, maten, materialen en talen.

Unigraph

Lasersnijden op maat.

Bij lasersnijden is er geen contact tussen de machine en het werkstuk nodig. Het werkstuk hoeft niet te klemmen in de machine. Zo zijn snijlaser machines ideaal voor uitsnijwerk op buitengewone afmetingen of diktes.

De lichtbundel laat zich zo accuraat instellen, dat ze zelfs ultra gedetailleerde patronen uit flinterdunne materialen snijdt. Snijlaseren laat geen braam of splinters na. Er is bijna geen voorbereidend werk of nabewerking nodig en technische moeilijkheden stellen zich amper. Lasersnijden lost het op.

Unigraph

Unigraph lasert razendsnel alle duurzame materialen zoals glas, hout of metalen. Zij behaalden mooie resultaten met het uitsnijden van roest vrij staal en aluminium, maar ook ‘moeilijker’ ijzer zoals messing of koper.

De laser is niet raster-gebonden, er kan vrij en gedetailleerd uitgesneden worden op kunststoffen of plexiglas. Op laag vermogen verbrandt of beschadigt de lasermachine niets, waardoor ze ook textiel, fleece, vilt, kurk, rubber of zelfs papier tot in de kleinste details uitsnijdt. Door de laser op laag vermogen te laten uitsnijden, snijdt de laser op triplex of karton in meerdere lagen in patroon, laag voor laag, tot een 3D object.

Unigraph

Volgens de regels van het spel en de kunst.

Gekleurde randen, door verhitting van frezen, worden bij laseren op laag vermogen helemaal voorkomen. Zo biedt snijlaseren u mooie uitgesneden borden in alle kleuren van uw huisstijl. Dit van reclameborden en bedrijfspanelen tot pictogrammen en signalisatieplaatjes. Er kan altijd uniform en volgens uw bedrijfsvoorschriften gewerkt worden.

Combineer snijlaseren met andere technieken en de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Heeft uw frontpaneel, elektrisch bord of industrieel volgplaatje, een niet-standaard uitsnijding nodig? Zoekt u naar een herdenkingsplaat of inhuldigingsplaat op maat van een toch wel heel unieke sokkel? Voor het uitsnijden van decoratieve teksten, naambordjes, gevelplaatsjes, logo’s en foto’s gelden niet langer de beperkingen van het uitfrezen.