Deken De Bolaan 13, 8970 Poperinge | info@unigraph.be | 057 33 21 51

Unigraph, doet uw naam alle eer aan met naamplaten en reclameborden op maat.

Unigraph

Het visitekaartje van uw zaak, de finishing touch voor uw gevel.

Unigraph beschikt over ervaren mensen en hoogtechnologische machines om uw naamplaat te personaliseren, helemaal zoals u dat wil. Zij hebben kennis van verschillende druk-, frees- en graveer technieken. Houdt u van klassieke gravure naambordjes in koper? Unigraph zorgt ervoor. Mag het bordje dunner, met tekeningen en kleur? Via lasergravure worden letters en logo’s aangebracht in kunststof, plexiglas, messing,… en de groef kan ingevuld worden met kleurlak. Kan er een foto bij? Een aluminium naambord kan met polyester gecoat full colour gesublimeerd worden of de lasermarkeerder verzorgt een fotogravure op glasplaat.

Een persoonlijke aanpak staat voorop. Met een uitgebreid machinepark zijn de mogelijkheden groot, al zeker als je de technieken en materialen weet te combineren. New Unigraph heeft alles in huis om van uw naamplaat een echt visitekaartje te maken.

Unigraph

Een uniek gevelbord in lijn met uw huisstijl.

In een straal van 25km rond Poperinge kunt u voor de algehele signalisatie rondom uw woning of bedrijfsterrein beroep doen op Unigraph.

Van ontwerp tot installatie kunt u op hen rekenen, ze voorzien uw werfborden, inhuldigingsplaat, belbord, gevelborden en belettering tot en met het aanbrengen van gepersonaliseerde raamdecoratie.

Wilt u verzorgde bedrijfssignalisatie van ingangsbord en brandplan tot en met toiletbordjes? Hoe groot of klein de opdracht ook mag zijn, ze hebben de technische expertise en goesting in huis om er iets moois van te maken. Wilt u een reclamebord laten maken in kunststof, messing, aluminium, of zeil? Unigraph heeft het voor u, zelfs groter dan 25m². Unigraph zorgt voor exclusieve reclame waar niemand kan naast kijken.